Tuesday 27 July 2010

Ομορφαίνοντας το σαλόνι και την κουζίνα!/Decorating living room and kichen!

    Το σκ που μας πέρασε αποφάσισα να μην αφήσω την Αθήνα παρότι είχα κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για 2ήμερη εξόρμηση. Και αυτό γιατί ήθελα να μείνω στο σπίτι, να το φτιάξω, να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τη διακόσμησή του, να το κάνω πιο ευχάριστο έτσι ώστε να καλώ τους φίλους μου να το χαιρόμαστε μαζί! Το σάββατο λοιπόν μετά τη δουλειά, πήγα με την κατάλληλη παρέα για ψώνια. Ευτυχώς που δεν πήγα μόνη μου και είχα κάποιον να επιβεβαιώνει τις επιλογές μου και να σβήνει τις αμφιβολίες μου για το αν θα ταιριάζει ή όχι κάτι στο χώρο μου. χιχι! Αν πήγαινα μόνη μου δεν θα είχα πάρει ούτε τα μισά από όσα πήρα τελικά!
    Ο χώρος που με ενδιέφερε σε πρώτη φάση να διακοσμήσω ήταν το σαλόνι. Πήρα λοιπόν ένα φωτιστικό δαπέδου που αποτελεί ένα μοντέρνο κομμάτι και δημιουργεί και ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο με το φως που εκπέμπει. Αποφάσισα να δοκιμάσω τα αυτοκόλλητα τοίχου για να δώσω λίγο χρώμα στο σπίτι μιας και ήταν αρκετά μουντό και σκοτεινό λόγω του ότι είναι υπόγειο! Διάλεξα ένα θέμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μου άρεσε χρωματικά. Πρόσθεσα χρώμα και στον γωνιακό γκρι καναπέ τοποθετώντας μαξιλάρια λευκά και λαχανί και έγινε ακόμη πιο δελεαστικός για ξάπλες! Πήρα κεράκια τα οποία στόλισα στο πάσο της κουζίνας που τη χωρίζει από το σαλόνι. Ένας πολύ μοντέρνος πίνακας διακοσμεί πλέον τον μεγάλο άδειο τοίχο πάνω από τον καναπε! Επιλογή και δώρο της παρεούλας μου! χιχι!
    Αγόρασα και αυτοκόλλητα λουλούδια μαύρου χρώματος με τα οποία σκέφτηκα να διακοσμήσω τον τοίχο του υπνοδωματίου μου αλλά τελικά μου ήρθε άλλη έμπνευση. Στόλισα τις ηλεκτρικές συσκευές της κουνίνας μου με αυτά! Το ψυγείο, ο φούρνος μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων, από απλές ηλεκτρικές συσκευές μετατράπηκαν σε όμορφα, ιδιαίτερα κομμάτια που συμπληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα!

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφερθώ στο μικρό πράσινο φωτιστικάκι που δεν ξέρω αν ταιριάζει τόσο στο χώρο όμως μου άρεσε πολύ και έτσι το πήρα! χιχι!

4 comments:

  1. fantastiko ksaderfoula!!!twra ehw ena logo parapanw na erthw na me filokseniseis,hihihi

    ReplyDelete
  2. thanx mairouli! se perimeno!!! ;-)

    ReplyDelete
  3. Βαλεντίνα μου τι ωραίο και ζεστό που είναι το σπιτάκι σου!!!

    ReplyDelete
  4. Se eyxaristo poly Eirini mou!xixi!

    ReplyDelete